Wie is Desiré van Teeffelen?

Desiré van Teeffelen - Touch NatureIk ben coach en gedragstrainer en heb ruim 20 jaar ervaring met individuele vragen en teamtrainingen. Mijn interesse in de mens en hoe deze zich ontwikkelt heeft mij samen met de rol als manager en sportcoach tot hier gebracht.

Mijn inspiratie en kennis haal ik uit de natuur, mijn reizen en tuin, ontmoetingen met anderen, retraites, diverse trainingen en opleidingen, buitenwerk, sporttraining, werk in hospice, en interesse voor Afrikaanse en Indiaanse en Celtische cultuur en mijn onmisbare bronnen van familie en vrienden.

Ik geloof in de kracht van de natuur. De ervaring leert en uit onderzoek blijkt dat de natuur helpt om stress te verlagen, te ontspannen, beter te kunnen waarnemen en letterlijk stappen te zetten. Samen met gerichte oefeningen geeft het kracht en ondersteuning in het proces.

Mijn cliënten geven mij terug dat ik creatief ben, mij goed kan inleven en luisteren, hun vraag kan verhelderen en goed kan aanvoelen wat er nodig is voor de volgende stap. Met een warm hart en open voor wat zich aandient. De manier van werken is ervaringsgericht en gericht op het voelen en waarnemen en ervaren naast het denken. Ik maak gebruik van diverse methodieken en oefeningen uiteraard in en met de natuur. Jouw vraag/wens is altijd leidend voor wat we doen. Ik ben benieuwd wat jou bezig houdt? 20 jaar geleden heb ik Touch, training en coaching opgezet; een gespecialiseerd, landelijk opererend bureau voor training, coaching en supervisie voor medische professionals. Ik ben steeds meer in de natuur gaan coachen en begeleiden. Natuurcoaching is een steeds groter onderdeel geworden, waardoor het voor mij nu een aparte plek verdient.

NOBCO

Ik ben lid van de NOBCO, vaksectie Natuurcoaching.

Touch Nature op YouTube

Touch, training en coaching

Specifiek voor medische professionals

Deskundige begeleiding vanuit een warm hart