Wie is Desiré van Teeffelen?

Desiré van Teeffelen - Touch Nature

Ik ben coach en gedragstrainer en heb ruim 23 jaar ervaring met individuele vragen en teamtrainingen. Daarnaast ben ik vanaf april 2020 ook tuinvrouw. Een andere droom die ik nog had is in coronatijd uitgekomen.

Mijn inspiratie en kennis haal ik uit de natuur, mijn reizen en tuin, ontmoetingen met anderen, retraites, diverse trainingen en opleidingen, buitenwerk, volleybaltrainer, werk in hospice, en interesse voor Afrikaanse en Indiaanse en Celtische cultuur en mijn onmisbare bronnen van familie en vrienden.

Ik geloof in de kracht van de natuur. De ervaring leert en uit onderzoek blijkt dat de natuur helpt om stress te verlagen, te ontspannen, beter te kunnen waarnemen en letterlijk stappen te zetten. Samen met gerichte oefeningen geeft het kracht en ondersteuning bij levens- en loopbaanvragen.

Mijn cliënten geven mij terug dat ik mij goed kan inleven en luisteren, hun vraag kan verhelderen en goed kan aanvoelen wat er nodig is voor de volgende stap en creatief ben in het gebruiken van passende methoden om dit te ondersteunen. Met een warm hart en open voor wat zich aandient. De manier van werken is ervaringsgericht en gericht op het voelen en waarnemen en ervaren naast het denken. Jouw vraag/wens is altijd leidend voor wat we doen.

Nieuwsgierig geworden? Ik ben benieuwd wat jou bezig houdt?

Naast Touch Nature ben ik oprichter en eigenaar van Touch, training en coaching, een gespecialiseerd, landelijk opererend bureau voor training, coaching en supervisie voor medische professionals.

NOBCO

Ik ben geregistreerd coach en lid van de NOBCO en de vaksectie Natuurcoaching.

Touch Nature op YouTube

Nieuw: tuinvernieuwing

Voor iedereen die hulp kan gebruiken in en met tuin en volop wil genieten van groen.

Deskundige begeleiding vanuit een warm hart